HÅNDBOG FOR MASKINMESTRE

Håndbog for maskinmestre – det tekniske opslagsværk

Håndbog for maskinmestre udkom for første gang i 1917 og har siden været fast inventar på bogreolen hos erhvervsaktive maskinmestre, studerende og undervisere på landets maskinmesterskoler samt andre med en polyteknisk uddannelse.

I 2020 lancerede Maskinmestrenes Forening en digital udgave af håndbogen, som er tilgængelig via abonnement på www.hfmm.dk. Den digitale udgave indeholder tusindvis af tekniske formler og flere hundrede sider med beskrivelser af tekniske emner, der relaterer til maskinmesterprofessionen.

Teknisk viden direkte på PC, mobil og tablet

Den digitale udgave af Håndbog for maskinmestre fungerer på alle devices, så du altid har teknisk viden, modeller og formler lige ved hånden – også, når du er på farten.

Med den avancerede søgefunktion er det let at finde specifikke emner og formler, som du kan gemme til senere, skrive noter til og downloade noterne i PDF-format.

FÅ ADGANG ALLEREDE I DAG

Studerende? 
Gratis for studerende medlemmer af Maskinmestrenes Forening.

Erhvervsaktiv eller seniormedlem?
Få adgang til Håndbog for maskinmestre til en særdeles attraktiv pris på kr. 249,- pr. år. De første tre måneder er gratis.

Underviser?
Undervisere på en maskinmesterskole eller et maritimt uddannelsescenter kan få gratis adgang, hvis skolen har købt licens. Alternativt gælder samme abonnementsvilkår som for erhvervsaktive og seniormedlemmer.

Ikke medlem? 
Prisen for ikke-medlemmer er kr. 499,- pr. år.

Læs mere og få adgang til håndbogen

365 DAGES SYNLIGHED

• 365 days of visibility in the Job & Career universe on Maskinmesterjob.dk and mmf.dk

• Advertisement 8,800

• Company portrait 12,500 incl. picture, possibly video and journalistic drafting of text

• Link to any job postings on Maskinmesterjob.dk from company portrait Possibility of purchase ……

FÅ FULD EKSPONERING OG FÅ 25% RABAT

Vi modtager formater i: jpg. gif, png. maks 1,5 MB. Levering skal være til både desktop og mobil.

ANNONCEFORMATER

Vi modtager formater i: jpg. gif, png. maks 1,5 MB. Levering skal være til både desktop og mobil.

Desktop

1400 x 270 pixel

1400 x 450 pix

Mobile

1400 x 270 pixel

SÅDAN GØR DU

Kontakt mediekonsulent Dorte Schlünzen på 7610 1146 eller dosc@stibo.com. Send materiale bestående af: Annonceteksten i et word-dokument, virksomhedens kontaktinformation, afdeling, logo i høj opløsning, fakturainformation, fotos/video samt indikation af relevante brancher til opsætning af søgekriterier: Service/handel/rådgivning, industri, energiforsyning/vand/renovation, skibsfart, offshore og bygge/anlæg.Afvent et korrekturlink. Materiale, som er modtaget inden kl. 12.00, bliver opsat som korrekturlink senest kl. 9.00 næste dag.Godkend korrekturlinket. Din jobannonce godkendes straks derefter og er online indtil ansøgningsfristen eller 4 uger fra offentliggørelsen.

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.