Skip to content

HÅNDBOG FOR MASKINMESTRE

HÅNDBOG FOR MASKINMESTRE

Håndbog for maskinmestre – det tekniske opslagsværk

Håndbog for maskinmestre udkom for første gang i 1917 og har siden været fast inventar på bogreolen hos erhvervsaktive maskinmestre, studerende og undervisere på landets maskinmesterskoler samt andre med en polyteknisk uddannelse.

I 2020 lancerede Maskinmestrenes Forening en digital udgave af håndbogen, som er tilgængelig via abonnement på www.hfmm.dk. Den digitale udgave indeholder tusindvis af tekniske formler og flere hundrede sider med beskrivelser af tekniske emner, der relaterer til maskinmesterprofessionen.

Teknisk viden direkte på PC, mobil og tablet

Den digitale udgave af Håndbog for maskinmestre fungerer på alle devices, så du altid har teknisk viden, modeller og formler lige ved hånden – også, når du er på farten.

Med den avancerede søgefunktion er det let at finde specifikke emner og formler, som du kan gemme til senere, skrive noter til og downloade noterne i PDF-format.

FÅ ADGANG ALLEREDE I DAG

Studerende? 
Gratis for studerende medlemmer af Maskinmestrenes Forening.

Erhvervsaktiv eller seniormedlem?
Få adgang til Håndbog for maskinmestre til en særdeles attraktiv pris på kr. 249,- pr. år. De første tre måneder er gratis.

Underviser?
Undervisere på en maskinmesterskole eller et maritimt uddannelsescenter kan få gratis adgang, hvis skolen har købt licens. Alternativt gælder samme abonnementsvilkår som for erhvervsaktive og seniormedlemmer.

Ikke medlem? 
Prisen for ikke-medlemmer er kr. 499,- pr. år.

Læs mere og få adgang til håndbogen

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.