Skip to content

Velkommen til Maskinrummet, podcasten fra Maskinmestrenes Forening, hvor vi taler med både generalister og eksperter fra alle hjørner af professionen.

PODCAST

Karriere

Den gode tid på arbejdsmarkedet starter allerede når studierne er slut, og skal gerne vare ved. Karrierevejledning, inspiration og praktisk indsigt.

Historie

Uden at kende fortiden er det svært at spå om fremtiden. Historisk perspektiv på maskinmesterprofessionen med indspark fra rutinerede fagfolk.

Teknologi

Maskinmestre og moderne teknologi hænger uløseligt sammen. Få indblik i udviklingen af morgendagens løsninger til blandt andet industri, produktion og offshore.

Optimering

Drift og vedligehold er omdrejningspunktet i mange maskinmestres hverdag og en essentiel del af virksomhedernes præstationer. Få indblik fra eksperter.

Trivsel

En god arbejdsplads må man ikke tage for givet, heller ikke som maskinmester. Trivsel er noget, man arbejder på løbende, og som vi her italesætter.

Fritid

Mange maskinmestre bruger deres fritid mange andre steder end sofaen, eksempelvis i værkstedet eller på motionscyklen. Få indspark om en bred pallette af muligheder.

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.