OPDAG ARBEJDSPLADSER
OG MØD MEDARBEJDERNE

MØD EN VIRKSOMHED

Mød en række virksomheder og organisationer, der alle er på udkig efter maskinmestre. Bliv klogere på arbejdsområder, karrieremuligheder og rekrutteringsprocesser, og mød nuværende medarbejdere, der fortæller om deres dagligdag.

Au2mate A/S

Au2mate udvikler og leverer komplette
automationsløsninger med fokus på optimering af processer og minimering af spild, energiforbrug og klimaaftryk.


Bavarian Nordic

Bavarian Nordic A/S er en bioteknologisk lægemiddelvirksomhed med speciale i forskning, udvikling og fremstilling af aktive kræftimmunoterapier og vacciner til smitsomme sygdomme.

Bravida A/S

Bravida giver bygninger og anlæg liv – døgnet rundt, året rundt. Vi gør det med hjælp fra tusindvis af medarbejdere, der installerer og vedligeholder de funktioner, der får elektricitet, varme, køling, vand, ventilation og sikkerhed til at fungere.

Bürkert Danmark A/S

Bürkert er en af verdens førende leverandører af produkter og systemløsninger til måling, styring og regulering af gasser og væsker.


C.C.Jensen A/S

C.C.JENSEN A/S er en globalt førende producent og leverandør af CJC® Oliefiltre til markeder som vind, marine, mine, energi og industri.Danpo A/S

Danpo A/S har omkring 1.000 medarbejdere og producerer blandt andet kyllingenuggets til fastfoodkæden McDonald’s i Danmark. Som virksomhed har I mulighed for at markedsføre jer over for en attraktiv målgruppe på en direkte måde!

Med 365 dages synlighed i vores online job- og karriereunivers får I en enestående mulighed for at brande jer over for både erfarne og nyuddannede maskinmestre.

Demant

Demant er en af verdens førende virksomheder inden for hearing healthcare. Vi ejer en lang række internationale brands, herunder fx Oticon. Vi tilbyder en karriere, hvor du kan være med til at gøre en forskel for millioner af mennesker over hele verden.

Din Forsyning

DIN Forsyning leverer varme og rent vand i Varde og Esbjerg kommuner samt håndterer regnvand og spildevand. 


Dansk Miljø- & Energistyring A/S

Dansk Miljø- & Energistyring A/S er eksperter inden for en lang række funktioner og produkter til eksempelvis proces- og energioptimering til forsyningsindustrien.

Envafors A/S

Envafors er en vestsjællandsk multiforsyningsvirksomhed med forsyning og energiproduktion i Slagelse, Skælskør og Korsør. Foruden el- og varmeproduktion varetager Envafors vandforsyning, spildevandsrensning og gadebelysning i Slagelse Kommune.

Fagerberg A/S

Fagerberg A/S er en virksomhed med fokus på kvalitet. I over 50 år har Fagerberg solgt og leveret ventiler, måleinstrumenter, analyseudstyr og service til det danske marked, med en passion for at optimere deres kunders drift.

Forsvaret

I Forsvaret kæmper vi for Danmarks sikkerhed. Vi har modet, evnen og viljen til at kæmpe for fællesskabet og for de centrale værdier, vores samfund hviler på.

Horfor A/S

HOFOR A/S er Hovedstadsområdets
Forsyningsselskab. Vi leverer vand, fjernvarme,
bygas og fjernkøling, og vi opfører vindmøller og afleder spilde- og regnvand.

Kiwa Inspecta A/S

Kiwa Inspecta er i dag førende inden for prøvning, inspektion og certificering i Danmark og resten af verden. 


NCC Industry A/S

NCC Industry A/S er en del af NCC koncernen, der beskæftiger over 16.300 medarbejdere i Skandinavien. Vi er beskæftiget med tre forretningsområder: Råstoffer, Asfalt og Hercules.

NLMK Dansteel A/S

NLMK DanSteel A/S er Danmarks eneste stålvalseværk. Ved hjælp af moderne teknologi producerer vi kvalitetsstålplader til skibsbygning, bygge- og anlægsprojekter, olie- og gasprojekter, transportsektoren og vindmølleindustrien (on-/offshore).

NNE

NNE er en international, rådgivende ingeniørvirksomhed specialiseret i den farmaceutiske industri. Gennem focused pharma engineering gør vi vores kunder i stand til at imødekomme skiftende produktionskrav, og det giver en lang række muligheder for maskinmestre.

Nukissiorfiit

Nukissiorfiit er som forsyningsvirksomhed ansvarlig for at producere og levere el, vand og varme til størstedelen af forbrugerne i Grønland. Nukissiorfiits energiforsyning er i høj grad baseret på vedvarende energikilder.


Maersk

Maersk er verdens største containerskibsrederi med 700 skibe og over 80.000 ansatte globalt. Det giver rige karrieremuligheder for maskinmestre, der vil prøve kræfter med et maritimt arbejdsliv i stor skala.

Molslinjen

Hos Molslinjen A/S arbejder man på og omkring verdens største hurtigfærger. Molslinjen A/S er et dansk selskab, som ejer og driver Alslinjen, Langelandslinjen, Samsølinjen, Fanølinjen, Bornholmslinjen og Molslinjen.

Pumpegruppen A/S

PUMPEGRUPPEN A/S sælger pumper og pumpeløsninger til kemi-, food-, pharma- og procesindustrien. 


Royal Artic Line A/S

Royal Arctic Line A/S  udfører al søtransport af gods til og fra Grønland og mellem de grønlandske byer og bygder. Rederiet er således en livsnerve for det grønlandske samfund. 

Sew- Eurodrive A/S

SEW-EURODRIVE er en globalt anerkendt leverandør af gear, motorer, transmissionsudstyr, frekvensomformere og automationsløsninger.

Torm

TORM er en af verdens førende specialiserede bærere af energi og rene olieprodukter. Kunder over hele verden er afhængige af TORMs flåde af produkttankskibe til at flytte benzin, naphtha, diesel og jetbrændstof.

Tvis

TVIS har igennem de seneste godt og vel 35 år leveret fjernvarme til fjernvarmeselskaberne i Trekantsområdet. TVIS råder over et transmissionsnet på 83 km og 58 pumpe- og stationsanlæg. 

Vattenfall Vindkraft A/S

Vattenfall er et af Europas største energiselskaber med både produktion og distribution af el og varme. Vores vision er at sikre et samfund baseret på fossilfri energi inden for én generation.Ørsted A/S

Ørsted udvikler, opfører og driver hav- og landvindmølleparker, bioenergi-, solcelle- og energilagringsanlæg samt anlæg til produktion af vedvarende brint og grønne brændstoffer. Desuden leverer Ørsted energiprodukter til sine kunder. 

365 DAGES SYNLIGHED XXX

• 365 days of visibility in the Job & Career universe on Maskinmesterjob.dk and mmf.dk

• Advertisement 8,800

• Company portrait 12,500 incl. picture, possibly video and journalistic drafting of text

• Link to any job postings on Maskinmesterjob.dk from company portrait Possibility of purchase ……

FÅ FULD EKSPONERING OG FÅ 25% RABAT

Vi modtager formater i: jpg. gif, png. maks 1,5 MB. Levering skal være til både desktop og mobil.

ANNONCEFORMATER

Vi modtager formater i: jpg. gif, png. maks 1,5 MB. Levering skal være til både desktop og mobil.

Desktop

1400 x 270 pixel

1400 x 450 pix

Mobile

1400 x 270 pixel

SÅDAN GØR DU

Kontakt mediekonsulent Dorte Schlünzen på 7610 1146 eller dosc@stibo.com. Send materiale bestående af: Annonceteksten i et word-dokument, virksomhedens kontaktinformation, afdeling, logo i høj opløsning, fakturainformation, fotos/video samt indikation af relevante brancher til opsætning af søgekriterier: Service/handel/rådgivning, industri, energiforsyning/vand/renovation, skibsfart, offshore og bygge/anlæg.Afvent et korrekturlink. Materiale, som er modtaget inden kl. 12.00, bliver opsat som korrekturlink senest kl. 9.00 næste dag.Godkend korrekturlinket. Din jobannonce godkendes straks derefter og er online indtil ansøgningsfristen eller 4 uger fra offentliggørelsen.

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.