Skip to content

MASKINMESTER

Maskinmester/ Ingeniør til drift og vedligeholdsområdet på Statens Serum Institut

Er du maskinmester eller ingeniør og trives du med at bruge din tekniske viden i praksis til drift og vedligehold af mange forskellige typer udstyr og maskiner? Lyder det spændende at være med til at understøtte løsningen af samfundskristiske opgaver? Hvis du kan svare ja er du måske vores nye kollega.

Om afsnit for Teknisk Drift og Vedligehold

Vi er 10 medarbejdere i afsnit for Teknisk Drift og Vedligehold. Afsnittet er del af Campus Service som består af ca. 30 medarbejdere, heriblandt håndværkere, ingeniører og administrative medarbejdere.

Vores opgave i afsnit for Teknisk Drift og Vedligehold er at hjælpe produktionen på SSI med facility management, drift og vedligehold af produktionsudstyr, forsyningsanlæg og overvågningsanlæg. Derudover udarbejder og vedligeholder vi instruktioner, ændringssager, afvigelseshåndtering og kravspecifikationer til anlæg og nyt udstyr. Vi sikrer, at leveret anlæg og udstyr lever op til opsatte krav og vi sørger for at holde styr på løbende ændringer.

Din hverdag hos os

Som maskinmester / ingeniør vil du indgå i drift og vedligehold af utility, forsyninger og bygningsmassen på SSI campus. På SSI’s campus vil du støde på anlæg inden for alle tekniske fag, herunder køl, ventilation, el og vvs. Dit arbejde vil være i tæt samarbejde med afsnitslederen som du endvidere vil være sporadisk stedfortræder for ved sygdom, ferie mv. Efter endt oplæring, vil du ligeledes indgå i en vagtordning.

Dine primære arbejdsopgaver:

Sikre fortsat drift og vedligehold af hovedforsyninger på SSI campus
Sikre at GMP/VH og Utility afsnittets arbejde udføres i overensstemmelse med:
Planlægning af vedligehold og udførelse af disse.
SSI’s GxP regler/krav.
BSL3/OEE3 (human/veterinær)
Myndighedskrav, herunder lovgivning og retningslinjer
Formidle ændringer i myndighedskrav
Sikre planlægning og projektering ved udførelse af installations- og servicearbejder
Energistyring (Minenergi 2.0)
Drift og vedligehold af procesanlæg, herunder Autoklaver, Kill-anlæg mm.
Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer
Du har en teknisk uddannelse, som f. eks. maskinmester, ingeniør eller tilsvarende. Det er en fordel at du har praktisk erfaring inden for håndværksfaget, da der vil være rigmulighed for praktisk arbejde.

Vi lægger vægt på, at du:

kan forstå teknisk komplicerede anlæg og konvertere dine observationer til tekst
har gode skriftlige formuleringsevner på dansk
kan arbejde effektivt og selvstændigt
har udpræget ordenssans
er serviceorienteret.
Da stillingen indebærer en stor kontaktflade både internt i afdelingen såvel som med andre medarbejdere på SSI samt eksterne håndværkere, er det vigtigt, at du er fleksibel og har gode samarbejdsevner.

Vi tilbyder

Samfundsnyttige arbejdsopgaver i en anerkendt virksomhed med høj faglighed. Du vil få en stor kontaktflade samt engagerede kolleger. Vi er en fleksibel og familievenlig arbejdsplads med 37 timers arbejdsuge inkl. frokostpause. Vi vægter kompetenceudvikling højt.

Vi er centralt beliggende i København med gode offentlige transportmuligheder.

Om ansættelsen

Alt efter din uddannelsesmæssige baggrund vil du blive ansat efter gældende overenskomst indgået mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation.

Såfremt du er uddannet maskinmester, vil du blive ansat efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-S-fællesoverenskomsten) og gældende organisationsaftale mellem Finansministeriet og Maskinmestrenes Forening.

Hvis du er uddannet ingeniør vil du blive ansat efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation (AC-overenskomsten i staten).

Kontakt os gerne

Få mere at vide om stillingen ved at ringe til Lasse Nielsen (afsnitsleder), tlf. +45 40 75 32 06.

Er du interesseret?

Klik på “søg stillingen” og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 8.

Statens Serum Institut har røgfri arbejdstid og en røgfri campus.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund.

STATENS SERUM INSTITUT

Om Statens Serum Institut
SSI’s hovedopgaver er reguleret i Sundhedslovens § 222 og Finanslovens § 16.35.01 og omfatter en række centrale beredskabsopgaver, herunder forebyggelse og bekæmpelse af infektioner, biologiske trusler og medfødte sygdomme.

Ansøgningsfrist 19. februar 2021

Har du spørgsmål til en af stillingerne, er du velkommen til at kontakte:

Afsnitsleder, Lasse Nielsen
Tlf. 4075 3206

Søg stillingen via. linket:

Søg stillingen her

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.