Skip to content

SERVICELEDER

Serviceleder – Maskinmester – Århus

Serviceleder til PRONORs elektromekaniske værksted (elmotorer, pumper og gear) i Århus.

Jobbet:

PRONOR IndustriTeknik as søger en engageret og udadvendt serviceleder til vores elektromekaniske værksted i Århus. Århus afdelingen har i alt 20 medarbejdere heraf 6 serviceteknikere på det elektromekaniske værksted. Opgaverne spænder bredt indenfor reparationsopgaver som: elmotorer, gear, og pumper. Opgaverne løses både på værkstedet og ude hos vores kunder.
Du bliver budget- og ledelsesansvarlig og skal varetage koordineringen af det elektromekaniske værksted. Derudover bliver du projektleder på forskellige kundeprojekter. Herunder kundekontakt, teknisk rådgivning, udarbejdelse af tilbud, ansvar for gennemførelsen af projektet og den efterfølgende fakturering. Du får reference til PRONORs adm. direktør.

Din baggrund og profil

Du har en bred teknisk baggrund inden for fejlsøgning, reparation og vedligehold af industritekniske anlæg. Du er sikkert maskinmester og har en håndværksmæssig uddannelse som elektromekaniker, automatiktekniker, mekaniker eller lignende.
Du har desuden arbejdet med tilbudsgivning og gennemførelse af tekniske projekter. Du er en rutineret bruger af IT-værktøjer herunder MS Office.
Du har erfaring fra en lignende stilling eller fra en drift- og vedligeholdsafdeling. Du er åben og ansvarsfuld. Du forstår at holde mange bolde i luften, og evner at sætte dig ind i nye områder.

Du tilbydes

Du bliver en nøglemedarbejder i PRONOR. Du bliver en del af en åben og fleksibel organisation med korte beslutningsveje. Løn og ansættelsesforhold vil være på et konkurrencedygtigt niveau.
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte adm. direktør Søren Nedergaard på telefon 20 34 65 04. Ellers ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV på e-mail: hene@pronor.dk, mærket ”Serviceleder – Århus”. Svarmailen bliver fremsendt til den mail adresse, som ansøgningen er sendt fra. Ansøgningsfristen er den 19. februar 2021. Vi indkalder kandidater løbende til samtale.

PRONOR IndustriTeknik as:

PRONOR IndustriTeknik as servicerer mere end 2000 kunder i Danmark med reservedele og tekniske komponenter samt service og reparation af industritekniske anlæg. Alt med henblik på at optimere og holde produktionen kørende – uden dyre og unødvendige produktionsstop. Derfor er vores motto: ”Vi holder hjulene i gang” og det er præcis, hvad vi gør – med udgangspunkt i vores ambition om altid at være professionelle, produktive og proaktive.
PRONOR har 50 medarbejdere og afdelinger i: Århus, Ringe, Aalborg, Herning, Middelfart og Haslev.
Læs mere på: www.pronor.dk

PRONOR

Om PRONOR
PRONOR IndustriTeknik as servicerer mere end 2000 kunder i Danmark med reservedele og tekniske komponenter samt service og reparation af industritekniske anlæg. Alt med henblik på at optimere og holde produktionen kørende – uden dyre og unødvendige produktionsstop. 

Ansøgningsfrist 19. februar 2021

Har du spørgsmål til en af stillingerne, er du velkommen til at kontakte:

direktør Søren Nedergaard
Tlf. 2034 6504

Søg stillingen via. linket:

Søg stillingen her

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.