Skip to content

MASKININGENIØR/MASKINMESTER

Erfarne maskiningeniører/maskinmestre søges til Danmarks største farma-projekter

Vil du være med til at bygge fremtidens fabrikker inden for farma og biotech i en dedikeret og faglig stærk projektorganisation? Hvis ja, er du måske den helt rette, vi søger til at styrke vores team!

Som Senior Engineer i NNE får du chancen for at sætte aftryk på nogen af de største byggeprojekter inden for farma og biotek. De kommende år bygger vi mange spændende fabrikker for blandt andet Novo Nordisk, Leo Pharma, AGC – og vi på udkig efter erfarne maskiningeniører eller maskinmestrer, som deler vores passion for pharma-engineering.

Foruden dig, består dit team af 25 fagligt dygtige medarbejdere i afdelingen Mechanical i Virum. NNE er fordelt på vores kontorer i hhv. Virum og Kalundborg, men arbejdet kræver ofte, at vi løser problemerne on-site, hvor kundens projekter er. Det betyder, at du vil arbejde på projekter i Virum og Kalundborg.

Vi tilbyder

Vi sætter din videreuddannelse og læring højt – for vi ved, at vores medarbejderes kompetencer og viden er vores vigtigste asset. Vi har bl.a. en læringsportal med kurser og viden baseret på mangeårige erfaringer med vores felt.
Som Senior Engineer er du i tæt sparring med din leder om din rolle og ansvar på projekterne, og du vil få rig mulighed for at udbygge dine evner særligt inden for de økonomiske, tekniske og menneskelige aspekter. Vi tror nemlig på, at læring gennem handling og ansvar er den bedste kombination for, at du kan tage det næste skridt i den karriere, du ønsker.

Primære arbejdsopgaver:

Som Senior Engineer er du ansvarlig for de større tekniske beslutninger i projekter, bl.a. vedrørende:

 • At styre mekanisk design i Basic Design og Detailed Design faserne: Dimensionering/Specificere af rør, komponenter og udstyr
 • Scope, tid og økonomistyring af den mekaniske ”pakke” i projekterne
 • At udarbejde udbudsmateriale til leverandører og entreprenører
 • Indkøb af komponenter og udstyr, herunder leverandørkontakt
 • Eksekvering af projekter i konstruktions fasen: Tilsyn og Supervision af entreprenører og leverandører
 • Styring af FAT/SAT aktiviteter.

Dine kvalifikationer:

Foruden at være en teamplayer, som formår at motivere, sætte retning og støtte folk i din ”pakke”, har du følgende faglige kvalifikationer:

 • Uddannet som maskiningeniør, maskinmester eller lignende.
 • Minimum 7 års erfaring i Design og Engineering eller generel projektering, gerne inden for den farmaceutiske eller bioteknologiske branche.
 • Erfaring med projektering af større multidisciplinære opgaver, gerne som projektleder eller ”pakkeejer” ansvarlig af en faglig pakke i et projekt.
 • Gode kommunikative evner mundtligt og skriftligt samt en dokumenteret track record på dine samarbejdsevner med leverandører, kunder og kolleger i projekter.
 • Forstår de tekniske aspekter inden for faget, men fordyber dig ikke unødigt i detaljen.
 • Bevarer overblikket så projektet eksekveres inden for scope, aftalt økonomi og tid.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Manager Jan Rasmussen,
+45 3079 0357.

Ansøgningsfrist 15. februar 2021

Vi indkalder til samtaler løbende, så send din ansøgning snarest muligt. Bemærk venligst, at vi kun modtager ansøgninger via. vores online system.

NNE PHARMAPLAN

Om NNE PHARMAPLAN
SIMAC uddanner maskinmestre, skibsførere og skibsofficerer på internationalt lederniveau. Vi er specialister på det maritime uddannelsesområde, og vores dimittender er eftertragtede og efterspurgte både i Danmark og i udlandet.

Ansøgningsfrist 15. februar 2021

Har du spørgsmål til en af stillingerne, er du velkommen til at kontakte:

Manager, Jan Rasmussen
Tlf. 3079 0357

Søg stillingen via. linket:

Søg stillingen her

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.