Skip to content

UNDERVISER

Underviser søges til maskinmesteruddannelsen i Viborg

Fra sommeren 2021 udbyder Aarhus Maskinmesterskole i samarbejde med Mercantec maskinmesteruddannelsen i Viborg. Vi søger derfor en underviser, som vil være med til at gøre dette nye samarbejde til en succes, og som kan undervise på maskinmesteruddannelsens 1-3 semester (værkstedsforløb) samt på industriteknikeruddannelsen (EUD)

Værkstedsforløbet er for studerende med en gymnasial uddannelse og uden håndværksmæssig baggrund. Værkstedsforløbet er designet til at give de studerende praktisk erfaring med maskinmesteruddannelsens håndværksfaglige kerneområder.

Som underviser på værkstedsforløbet er det derfor vigtigt, at du har indgående kendskab til og erfaring med metalfagene, og at du har lyst og evne til at give denne viden videre til de studerende.

De væsentligste emner på værkstedsforløbet er:

 • Spåntagende bearbejdning (Manuel eller CNC)
 • Termisk sammenføjning
 • Værkstedsteknik og materialelære
 • Teknisk tegning
 • Motorlære
 • Køleteknik
 • El og automatik

Du bliver en del af Teknologisk Videncenter på Mercantec, og du bliver tilknyttet lærerteamet på industriteknikeruddannelsen, og bliver dermed en del af et ny-sammensat team. Du får naturligvis også et tæt samarbejde med underviserne på maskinmesteruddannelsen. Maskinmesteruddannelsen i Viborg får til huse i House of Industry, som vi forventer står indflytningsklar i sommeren 2021.

Lidt om dig

Vi søger en kollega, som brænder for at undervise unge mennesker, og som er hjemmevant inden for flere af ovenstående værkstedsdiscipliner. Du har lyst til og interesse i at hjælpe unge og voksne med at få en uddannelse inden for en spændende uddannelse i stor udvikling. Du har meget gerne undervisererfaring, eller du har måske erfaring med oplæring af lærlinge, eller du har på anden måde arbejdet med undervisning og formidling.

Din entusiasme og energi gør dig til en rollemodel for de studerende, og du inspirerer dem til at yde deres bedste. Du er udadvendt og samarbejdsorienteret, og du er ikke bange for at afprøve nye ideer og koncepter.

Rent formelt forventer vi, at du

 • Er maskinmester eller lign. eller
 • har svendebrev som industritekniker, automekaniker eller har en anden relevant faglig uddannelse
 • byder ind med en faglig bred basisviden, suppleret med videreuddannelse eller specialistviden
 • er en dygtig formidler, der kan sætte de studerende i centrum
 • har en fleksibel indstilling til arbejdslivet og kan bevare fatningen, når det går stærkt
 • er klar til at udbygge dine faglige og pædagogiske evner gennem løbende efteruddannelse
 • trives i et miljø med ambitiøse unge mennesker

Interesseret?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte uddannelsesleder Nis Schroll eller uddannelseschef John Hansen.

Der er tale om en fast stilling på fuld tid med tiltrædelse snarest muligt efter aftale.

Du bliver ansat på tjenestemandslignende vilkår i henhold til aftale mellem Finansministeriet og Uddannelsesforbundet. Der er en attraktiv pensionsordning på 18% og mulighed for at forhandle individuelle løntillæg.

Arbejdsstedet er i Viborg.

Du sender din ansøgning elektronisk via linket ”Søg stillingen”. Ansøgningsfristen er den 24. februar 2021 og samtaler forventes afholdt i uge 10. Alle interesserede opfordres til at søge uanset personlig baggrund.

MERCANTEC

Om MERCANTEC
Mercantec sikrer højt kvalificerede og erhvervsrettede uddannelser samt dannelse af alle unge og voksne. 
Det gør vi med udgangspunkt i det enkelte individ, hvor vi udvikler fundamentet for livslang læring og personlig udvikling. 

Ansøgningsfrist 24. februar 2021

Har du spørgsmål til en af stillingerne, er du velkommen til at kontakte:

Uddannelseschef, John Hansen
Tlf. 2949 0449
Mail: joha@mercantec.dk
ELLER
Uddannelsesleder, Nis Schroll
Tlf. 4250 2561
Mail: nisc@mercantec.dk

Søg stillingen via. linket:

Søg stillingen her

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.