Skip to content

FIND DIT NÆSTE JOB HER

LEDIGE JOBS - LIGE NU

Gå på opdagelse blandt vores udvalgte stillinger nedenfor

Har du køleteknisk erfaring? Og har du lyst til at være en del af en organisation, hvor kvalitet og kundeservice altid nævnes i samme åndedrag som humor og holdånd?

Kan du se et perspektiv i at arbejde med avancerede teknologier i støberibranchen og drive os til at lykkes med anlægsprojekterne – hver gang?

Erfarne maskiningeniører/
maskinmestre søges til Danmarks største farma-projekter. 

Region Hovedstaden søger Asset Manager. Har du en bred tekniks driftserfaring og kan du bidrage til systematisk vedligehold af flere hospitalers samlede mængder af tekniske udstyr med understøttelse af DaluxFM?

SCIENCE Campus Service på det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet under Københavns Universitet, søger en projektleder fra den 1. april 2021 eller snarest derefter.

Vi søger en funktionsleder med erfaring fra ledelse af teknisk personale og gerne med erfaring fra en automatiseret produktion, som skal bistå afslutningen af implementeringsprocessen og en påbegyndt drift at sterilcentralerne.

PRONOR IndustriTeknik as søger en engageret og udadvendt serviceleder til vores elektromekaniske værksted i Århus. Opgaverne spænder bredt indenfor reparationsopgaver som: elmotorer, gear, og pumper.

Har du en baggrund som maskinmester og lyst til at være en del af et aktivt team, der vedligeholder, udvikler og godkender Marinehjemmeværnets fartøjer, så de er operative og klar til øjeblikkelig indsats? Så har vi en ledig stilling som skibsinspektør ved Rederkontor Syd i Korsør.

Inspektør til brandinspektioner – Midt- og Nordjylland. Her er muligheden for dig, der har lyst til at arbejde med brandforebyggelse. Vi forestiller os, at du har en brandteknisk eller anden teknisk baggrund.

Vi søger en underviser, som vil være med til at gøre dette nye samarbejde til en succes, og som kan undervise på maskinmesteruddannelsens 1-3 semester (værkstedsforløb) samt på industriteknikeruddannelsen (EUD).

Maskinmester/Ingeniør til drift og vedligeholdsområdet på Statens Serum Institut. Er du maskinmester eller ingeniør og trives du med at bruge din tekniske viden i praksis til drift og vedligehold af mange forskellige typer udstyr og maskiner?

Har du en baggrund som maskinmester med maritimt tilvalg? Så kan du komme til at arbejde som maskinteknisk officer i Søværnet.
Du kommer til at lede mennesker i pressede situationer, og du få derfor indsigt i moderne ledelsesteorier, som du hele tiden vil komme til at afprøve i praksis.

Våben- og elektronikteknisk officer i søværnet. Vil du have ansvar for højteknologisk udstyr, og ønsker du et arbejde, hvor du fra første dag er leder for et team i et helt ekstraordinært miljø? Et sted, hvor dit ansvar er stort og udfordringerne mange, men hvor du også får brugt din faglighed indenfor det elektroniktekniske område.

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.