Engelsk præsentation af maskinmestre

For første gang er der i samarbejde med udenlandske virksomheder udarbejdet en engelsk præsentation af maskinmestrenes kompetencer og arbejdsområder. Du finder præsentationen HER – den er et godt redskab, hvis du eksempelvis skal søge arbejde i udlandet.

I den nye engelske præsentation kaldes maskinmestre for Operation and Maintenance Engineers, hvilket skal ses i forhold til det officielle engelske navn på uddannelsen, som er Bachelor in Technology Management and Marine Engineering.

Maskinmestre er allerede en kendt størrelse i den internationale skibsfart og står stærkt med den globale standard STCW (Standards of Training, Certification and Watchkeeping for Seafares). Formålet med præcisionen er også at fremhæve de andre aspekter af professionen, der i dag fylder mest, når man ser på de brancher, som maskinmestre arbejdet i.

Formålet med den engelske præsentation er at hjælpe dig som maskinmester, når du skal præsentere dig selv og din profession over for udenlandske virksomheder.

HENT DOKUMENTET

Hent den engelske præsentation her: Operation and Maintenance Engineers

Har du brug for yderligere information, er du velkommen til at kontakte os på 3336 4920 / mf@247magento.net.

365 DAGES SYNLIGHED

• 365 days of visibility in the Job & Career universe on Maskinmesterjob.dk and mmf.dk

• Advertisement 8,800

• Company portrait 12,500 incl. picture, possibly video and journalistic drafting of text

• Link to any job postings on Maskinmesterjob.dk from company portrait Possibility of purchase ……

FÅ FULD EKSPONERING OG FÅ 25% RABAT

Vi modtager formater i: jpg. gif, png. maks 1,5 MB. Levering skal være til både desktop og mobil.

ANNONCEFORMATER

Vi modtager formater i: jpg. gif, png. maks 1,5 MB. Levering skal være til både desktop og mobil.

Desktop

1400 x 270 pixel

1400 x 450 pix

Mobile

1400 x 270 pixel

SÅDAN GØR DU

Kontakt mediekonsulent Dorte Schlünzen på 7610 1146 eller dosc@stibo.com. Send materiale bestående af: Annonceteksten i et word-dokument, virksomhedens kontaktinformation, afdeling, logo i høj opløsning, fakturainformation, fotos/video samt indikation af relevante brancher til opsætning af søgekriterier: Service/handel/rådgivning, industri, energiforsyning/vand/renovation, skibsfart, offshore og bygge/anlæg.Afvent et korrekturlink. Materiale, som er modtaget inden kl. 12.00, bliver opsat som korrekturlink senest kl. 9.00 næste dag.Godkend korrekturlinket. Din jobannonce godkendes straks derefter og er online indtil ansøgningsfristen eller 4 uger fra offentliggørelsen.

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.