Skip to content

MEDLEMSFORDELE

Som medlem får du automatisk adgang til et bredt udvalg af fordele. Vi sidder klar til at hjælpe dig med rådgivning og juridisk bistand ved eksempelvis løn- og kontraktforhandlinger, vi sparrer dig videre i din karriere og tilbyder gratis deltagelse i vores faglige netværk.

FAGLIGE NETVÆRK

Der er 14 forskellige faglige netværk i vores forening, og her kan du møde kolleger, der er beskæftiget inden for samme områder og brancher. Temaerne i de forskellige netværk bestemmes af deltagerne selv. Netværkene bidrager desuden med artikler til fagmagasinet Maskinmesteren.

JURIDISK RÅDGIVNING

Arbejdsmarkedsafdelingen i Maskinmestrenes Forening giver dig hurtig vejledning om arbejdslivet, når det handler om emner som eksempelvis ansættelser, kontrakter, opsigelser, sygdom eller arbejdsskader.

UDFORSK VORES KARRIEREUNIVERS

På vores karriereunivers har vi samlet relevant karrieremæssig information til dig som medlem. Gå på opdagelse – og bliv inspireret inden for emner som ansættelsesforhold, CV, jobansøgningsstrategier, LinkedIn, efter- og videreuddannelse, kontrakt, overenskomster og meget mere!

AJOUR

- DIN ÅRLIGE ERHVERVSKONFERENCE

Ajour er vores årlige erhvervskonference med fokus på Management and Technology. Hvert år i november samles cirka 1.500 deltagere og 150 udstillere i Odense for at hente ny viden og inspiration.

Sæt kryds i kalenderen
23. – 24. november 2023, Odense Congress Center

Program, udstillerliste mv. opdateres løbende, som planlægningen skrider frem.

DET ER OS DER ÅBNER DØREN,
NÅR FREMTIDEN BANKER PÅ

Med handlekraft og et analytisk hoved forvandler vi vores viden indenfor bl.a. bæredygtig energiproduktion, optimering af teknologi og innovation til konkrete løsninger, der gør virksomhedens klimaaftryk grønnere.

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.